Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Selasa, 9 Disember 2014

#throwback Aktiviti Aidil

Assalamualaikum...haaaaa xsabaq la tu nak baca entry kali ni..hahah perasan semua org nak baca blog i kan..hahah..
Ok..kali ni nak crita pasal aktiviti Aidil..dah 2 weekend berturut ada aktiviti..mula tu 19/10 (Ahad) ada taekwando championship kat Putrajaya..sbb Aidil ni ada join taekwando since 4 thn lg sbb Tadika UM (TADIKUM) dah ada provide dalam enrichment activity tu. So every Friday diorang akan practice.So far aidil baru je tali pinggang kuning...
Weekend selepas tu ada Convocation and Concert Day. Ni buat kat Dewan Fakulti Pendidikan UM je..sebelah TADIKUM..Convo tu untuk raikan bebudak 6 years old la...Aidil punya geng buat persembahan..Aidil jadi turtle..kikiki..dia malu dok partner menari dengan girl..kikiki..lawak la..
Lain2 aktiviti sepanjang cuti sekolah start end of Nov until December diorang ada 2 weeks Scientific activity and 2 weeks Dino Camp..So 2 minggu tu dok belajar pasal Science je la..buat aplikasi sains..Pandai teacher dia...kreatif betul..pastu end of the program diorang pegi lawatan..Tp uk Science tu aidil tak join sbb kitorang blk kampung..So next Dino tu diorang akan p Dino Theme Park at KLCC..Just layan gambar Aidil yg baru jer 5years old on 8 December..Semoga anak abahmama jadi anak yang soleh..abg yang bertanggungjawab pada adik2..dan disenangi semua org..Amin..  
   
Aidil tgh perform..nampak Aidil plng tinggi :)


Cecewah..dia suka dok tgk org...

Ni masa Konsert..Aidil jd turtle..hihi

Activity Cuti sekolah (1)

(2)

(3)

(4)

(5)

(6)

(7)
Sekarang ni ada satu lg benda yang masih terhutang dengan Aidil..nak buat celebration besday dia kat sekolah..insyaallah nexweek yer Aidil cayang busyuk :p

Daaaaaaa~