Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Jumaat, 22 November 2013

Cuti-cuti Malaysia-LANGKAWI

Salam semua,

yer la..aritu cuti p LANGKAWI yang sgt best...rasanya ni percutian kedua untuk tahun ni kot...sbb aritu kan bersalin...pastu pantang..naik keja bulan 6..pas raya tu pi MORIB...haaa ni la percutian yang ditunggu-tunggu...sebabnya LANGKAWI kan best..hehe..lgpun dulu honeymoon kat situ..kikiki..so mcm mengimbau kenangan la kengkonon..phui.

kali ni km p naik flight..abah dah booking awal dah tiket flight MAS..Aidil mmg excited abis la nak naik aeroplane tu..dekat2 nak p tu asyik dok countdown jer..sbbnya dia dah pandai dah..dulu masa naik aeroplane p BRUNEI n LABUAN n blk KEDAH tu dia xbrapa reti sgt...untungla AIDIL n ALYA..kecik2 dah naik aeroplane..MAMA dulu..dah keja baru dapat naik..tu pun dengan tajaan tempat keja..sadisssssssss...

p bercuti kali ni agak pekin (tau pekin tu apa??)hehe..pekin tu mcm berjimat gila la..kan dah buat investment PROJEK MEGA tu...huhu...xpe la...kami p sana ari Sabtu (9/11/13) flight kul 105 ptg..abah dah booking taxi airport awal2 lg..taxi mai ambik kat umah kul 1000pg..saja la nak p awai sikit sbb bila p awai check in pastu bleh jalan2 kat airport..tgk aeroplane..AIDIL mmg syiok sungguh2 tp ada jugak dok wat perangai (geram mama)  buat perangai sampai susah nak control ni...adoila...mencabar betul..biasala umur 4thn ni kemuncak naughty...terpaksa layan :(...

malam first tu km stay kat TOK SENIK RESORT. gambaq ni masa bekpes kat situ. not bad la TOK SENIK RESORT ni..ok la semua benda pun ada. mknn masa bekpes pun ok. cam ala2 kampung la...(mama, aidil, alya)

ni kat depan resort

saja jalan2 kat resort tgk apa facilities yang diorang provide

sudah semestinya la tempat wajib dilawati..ada la be;i barang2 sikit kat sini.

ni gambar 3rd day kat situ..pas bekpes hotel km p kat tempat yang ada cable car tuuuu..tp xnaik pun..jalan2 kat situ jer.

naik kuda kat situ. Aidil nak sgt naik kuda...tp dia yang gedik bila naik tu..

Ni masa kat tepi pantai dekat area airport sana.. ari ke 2 n 3 km dok kat ONE HELANG HOTEL.. tepi airport ja..best la Aidil keja dok tgk aeroplane ja..

ni p hotel sebelah je ONE HELANG HOTEL..p lepak kat sana.

sebenarnya dia suami saya..hahaha..mengong

ni dalam taxi masa nak blk umah dah..hahhhh ambik kau..lena tergolek2 dah haihhh..


Tu je la kot crita p LANGKAWI...syiok sgttttttt...nanti nak p lg...tp xtau lg bila...yang penting esok nak naik aeroplane lagi...p KELANTAN...abis duit saja la bulan ni....huhu

Daaaaaaa..........