Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Jumaat, 20 Julai 2012

Salam Ramadhan



cepat ja dah sampai Ramadhan kan? sempat jugak merasa Ramadhan tahun ni..insyaallah..semua urusan makan minum akan disusun baik2 untuk suami dan anak...mendoakan tahun ni akan diberi peluang untuk tingkatkan ibadah..kl boleh nak semayang terawih bg cukup...niat nak buat kat umah..almaklumla...anak kecik..camna nak tinggai kan?target nak habiskan baca quran...harap2 diberikan kesihatan yang bagus supaya target ni dpt dicapai..i doakan jugak untuk semua umah islam..dpt meningkatkan ibadah dalam diri masing2 terutamanya buat suami..mak..mak mertua n ayah mertua..abg2..kakak n adik2...and untuk anak manja mama ..puase tau...heheh..selamat menjalankan ibadah puasa ya...


Rabu, 18 Julai 2012

MAsTEr oh MasTEr..



Salam..
pikiran ni masih kacau bilau dengan research yg tak berapa jelas kesudahannya..sob sob sob..
but..i'm still work hard...jgn mengaku kalah (walaupun dalam hati ni dok ada syaitan yg hasut suh dah la tak guna semua ni)..xpa la...doa byk2..i berserah sepenuhnya pada Allah..insyaallah..semua nya akan berakhir dengan sebuah KEJAYAAN..
P/s: Kalau nak Allah tolong kita...kita mesti selalu ingat dekat Allah..br fair..Ok??senyummm...

Jumaat, 6 Julai 2012

ALHAMDULILLAH

alhamdulillah, syukur sgt kepada Allah sbb ditahun ke-5 berkhidmat di PPUM, dapat Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC)..alhamdulillah..
kerja i mmg boleh dikatakan ok...(puji diri sendiri nmpk)hehe..tp perjalanan Master ni mmg telah mengganggu hidup 100%..sampai skrg masih blom settle..tp slowly calmdown..alhamdulillah...hopefully everything will be very fine soon...
Semalam ada taklimat Majlis APC..11/7 akan ada Majlis Penghargaan di Dewan Sivik..harap majlis berjalan dengan lancar...ada jugak anugerah tokoh khas yg dipilih dari pekerja cemerlang..sape yg akan dpt??target for that one..waaaa perasaan abis..ingt senang nak dpt anugerah tokoh khas tu???haha..pape pun syukur alhamdulillah...harap2 dapat submit jugak thesis ni dalam masa terdekat..

Nasihat dari abg:- takpa relax dulu..buat pelan2..jgn stress2..bersyukur dgn ape yang ada..Master is just extra thing...extra money boleh cari...

huhu..tenkiu abg..sebab sentiasa support..huhu..insyaallah... satu hari akan selesai ugak masalah Master n supervisors ni...

doakan yang terbaik untuk i ye..