Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Rabu, 27 Jun 2012

CERITA BASI


Memang dah basi sgt...heheh..crita kitowang g Brunei...28 April 2012..dah lama tringat nak tulis dalam diari elektronik ni..tp ntah..takde perasaan..since mode bercuti kembali segar..i rekodkan disini untuk kenangan masa depan..

Jalan2 di Brunei just nak tgk cara hidup disana, nak kenal tempat org la konon2..overall ok la Brunei..tp Malaysia tetap the best..makanan kat Brunei huhu..sgt tidak kena dgn citarasa i..huhuhuuhu...xsedap..xde rasa langsung...cian..tp jln2..syiok la...tempat yg aman...

The Brunei Hotel
Bandar Seri Begawan
p/s: looking forward Damai Laut & Pangkor this weekend..yuhuuuuuu

Jumaat, 15 Jun 2012

LA TAHZAN


"Janganlah Kamu Bersedih, Sesungguhnya ALLAH sentiasa bersama kita"

(At-Taubah 9:40)



Tetiba pas lunch tadi rasa down sgt..huhu...dok pikir research yang tak menentu ni..huhu...tp sedikit lega bila dua org supervisor ni caring sgt dekat research i..yg sorang asyik suh buat graf tu, buat graf ni...yg satu suh submit notice untuk submission..."yes prof, i will submit notice next week"..naseb baik la sorang lagi prof dah tamat perkhidmatan di UM..kalau tidak jenuh jugak la...sape tak nak abiskan research kan?tp kalau sorang lagi supervisor dok suh buat tu, buat ni..sampai bila pun tak abis kan...
Bila la nak boleh sebut "FINALLY"..huhuhu..Pls semua..doakan kejayaan i ni...
JATUH dan BANGUN i ni telah buat i rasa REDHA dan BERSERAH sepenuhnya kepada ALLAH..
betul..bila REDHA, hati ni rs lega....sampai ke saat ni, i tetap berusaha keras untuk berjaya.
betul org ckp..buat Master by dissertation ni...yg plg penting ialah supervisors..huhu..
xpe....semua ni dugaan...insyaallah akan ada hikmah disebalik semua ni...

Ni la Cinta hati yg sentiasa bg semangat n kekuatan..luv both of u

HIDUP YANG CEMERLANG DATANG DARI SOLATNYA YANG CEMERLANG,
HIDUP YANG TENANG, DATANG DARI SOLATNYA YANG TENANG,
HIDUP YANG DIREDHAI DATANG DARI SOLATNYA YANG SEMPURNA....

"Ya ALLAH Ya Tuhanku, mudahkanlah segalan urusanku dan berikanlah kejayaan kepadaku...tunjukkanlah jalan yang Engkau redhai..AMIN~"