Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Selasa, 31 Januari 2012

ALHAMDULILLAH

Mama sgt happy arini sebab:-

1) Mama dah submit kertas tugasan PTK yang terlalu membebankan diri sepanjang tempoh 2 minggu ni..at least satu benda dah settle..dengan harapan diberi penilaian yang terbaik dan melepasi markah 80%. seterusnya dapat naik gaji...Usaha dah dilakukan...Dengan Izin Allah...insyaallah...Usaha+Doa+Tawakal=Kejayaan

2) Mama dapat penilaian yang sgt cemerlang oleh kedua-dua penilai...Bos+ Pegawai Kanan..Terima kasih byk2 bagi kepercayaan yang begitu tinggi..Insyaallah akan terus memberi perkhidmatan yang cemerlang untuk semua..Terima kasih juga dekat rakan-rakan kerja yang sentiasa bagi kerjasama...

3) Mama dapat special gift dari abah..jgn jelezzzz....Thank you Abah..Mungkin MAMA dah bagi perkhidmatan yang cemerlang juga kot kat abah..hehe...tu abah sorang je yang boleh nilai...

Insyaallah akan berusaha untuk sentiasa cemerlang di Dunia dan Akhirat..amin....:)

Sabtu, 28 Januari 2012

Ingatan terhadap Blog

setiap hari teringat nak update blog..harap bersabar ye..walaupun takdak org nak follow blog saya..huhu..takpa japgi sy update..currently tengah bz gila dengan exam PTK, slide presentation, thesis submission and so on..tengah mengejar due date yang akan kunjung tia..fuhhhhh...nwey, mengalu-alukan silent reader blog ni untuk jadi follower saya..br meriah....peace yooooowwwlll:)

Khamis, 19 Januari 2012

Penilaian Tahap Kecekapan

wah wah wah..bz giler minggu ni..
tugas hakiki yang perlu dijalankan ditambah plak dengan benda alah yg disebut PTK..
huhu...sbnrnya PTK ni telah ditangguh lama dah oleh PPUM..
konon2 kalau lulus exam PTK ni bleh naik gaji..so kena la bersungguh2 untuk dapat naik gaji..
sian kan..dah la org nak cuti ni..
soalan dah dpt, perlu jawab 5 umum, 5 kursus..buat dalam bentuk kertas tugasan and kena present 2 topik mesti submit sebelum 31/1/2012...warggghhh tak sempat dowh...
                                                               "SY NAK NAIK GAJI"

Rabu, 18 Januari 2012

HAPPY BIRTHDAY ABAH

semalam birthday abah yang ke 29...

smlm masa dok wish2 birthday tu..abah ada ckp.."alamak sy dah tua la" :p

lorrrr tak tau ke? abg mmg dah tua pun...wekk wekk..

Selamat Hari Lahir Abah..

Semoga panjang umur & murah rezeki ..

tak tau nak bg hadiah apa sbb ayoyoooo abah ni bukan nak ape pun...

tp at last ada jugak la mama buat surprise kat abah...

tak tau nak wat camna...at last terpikir nak selit sumthing dalam laptop abah..

so bila abah sampai opis buka laptop for sure abah akan nampak...heheheh..(gud idea)

pastu bila 830am (agak2 abah dah sampai opis) terpikir gak aitsss "abg dah tgk ke tak hmmmm"

pastu dpt call dari abang...cewahhhhhh...SURPRISE:)

semoga hubungan kita berkekalan dunia akhirat...lebiu:)