Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Jumaat, 15 Julai 2011

Lama tak berblog..

Salam..

uihhhh..dah lama tak berblog..mlm ni pun cam mls nak type tp sementara dok upload gambar bleh la..

sebenarnya..dalam pikiran ni byk sgt benda dok pikir..huhu..yg plng stress pasai research la..huhu..rasa mcm dah tak semangat nak bt research..tak pe la..kl ada..ada la..mls nak pikir tp terpikir jugak..sob sob..

smlm br je blk dari langkawi..pi present paper kat sana - International Symposium on Radiation Detection and Sensor Technology..kat Langkawi-Awana Porto Malai..hmm best jugak la dapt jln2 kat langkawi..seminar ni tak full sgt..kitorang byk jalan..

DAY 1

sampai airport Langkawi at 5pm
sewa keta viva KCX 8157 RM 180+deposite RM50
check in Awana at 6pm
pas magrib..keluar ke Kuah..
blk bilik 1030pm dah abis cite Juvana..

DAY 2

baru tau pas breakfast kursus start kul 4pm tu pun registration and welcoming cocktail je..
waaaa sgt tension..
kul 9 kluar jln lg..
blk bilik kul 3..
mlm keluar lg blk bilik around 1030 sempat la tgk anissa.

DAY 3

seminar bermula at 930..abis kul 4pm
keluar jln2 lg..gunakan keta sebaiknya..pi SPA sebenarnya..
blk bilik n get ready to BBQ dinner at Meritus Pelangi Beach Resort..
abis kul 1030pm terus blik bilik..

DAY 4

seminar start kul 830am..
lunch kitorang terus check out sbb flight blk kul 5pm..
jln2 kat telaga air hangat pastu terus gi airport at 4pm..
sampai Subang Airport at 640pm..

akhirnya rindu Aidil n Abah Aidil:)

Tu kisah pi langkawi..minggu sblm tu kami pi Pulau Labuan.,.

only 3 of us..Mama Abah Aidil..

sgt best..suka sgt..best best best..mmg terbaik la kat sana..hilang semua tekanan di KL..mmg enjoy..

actually kat Labuan bukannya ada apa pun..ada beberapa tempat ja untuk pelancongan tp ntah la..pi sana rasa tenang sgt..best laa..tak beli apa pun pi sana...sbb mmg tak dak apa..just pi merehatkan minda..best sgt..

tu je la..sekian..

p/s: looking forward Brunei May 2012..