Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Jumaat, 24 Jun 2011

TIME OFF

hai u ollsss...

arini saya bekerja halfday je..sempena Aidil tak brapa nak sihat..tp skrg nampak cam dah ok..still monitor la..pg td abah halfday..kami take turn la..

dok umah buat la apa yang patut..merehatkan diri la...malas n rasa cam ngntuk...

mlm ni plan nak pi mkn kat tepi tasik mana ntah..abah aidil ajak..tp tak tau la tgk keadaan aidil la..kl dok muntah2 lg camna nak mkn kat luar..alamatnya masak sendiri je la..

mlm ni plak ada MAHARAJALAWAK ep akhir...sila vote for JOZAN cam biase ye..hehe..tp dok pikr blk pasni dah takde maharajalawak mesti boring..sob sob..bukannya apa..kdg2 buleh release tension tgk lawak diorang ni..walaupun kadang2 tu tak de la best sgt tp ok what..bleh layan la...

bila dah abis ni, husband ckp nak unsubscribed Astro warna..tp tak tau la..tgk la camna..

hmmm..haaa nextweek dah nak cuti panjang sempena nak bercuti di Labuan..yeayyyy...
looking fwd ni..hrp2 semua ok..nnti kita update ye...

Sabtu, 18 Jun 2011

NGANTUKKKKK..

Salam semua,

arrrrggghhhh sbnrnya dah ngantuk gile ni..tp laptop ni taknak sleep lg..camne nak buat..hehe..

arini dah abis kursus setelah 4 hari perpoya2 pi lambat balik awal..arini masuk mcm biasa 8-5 ye..

bermula la kerja2 pening yang boleh menyebabkan makan panadol..aishhh tak elok tak elok...

kl mkn panadol akan merosakkan hati..tatutttttt...

smlm masa g kursus, ada seorang lelaki ni (mcm lembut ckit la kan) tak leh ckp lebih2 sbb kita pun tak sempurna jugak..

suka sgt menonjolkan diri dalam hall tu..

dia bleh pi gurau2 ngan speaker tu..pastu dok peluk speaker tu dengan gaya manja...astagfirullahhalazimmmmm...

dah dah stop kat situ..hehe..sgt menggelikan ok..speaker tu pun laki jugak..

wekkkkk...

arini pg2 lagi bgn buat majok ngn en husband jap sempena dah lama tak majok..

sj ja..biaq la nak majok jugak..wekk...

pi keja update apa2 yang patut..then meeting...

pastu rehat pastu buat keja blk pastu blk.....yeayyy..esok cuti...

mlm ni mkn burger je sbb tak lapar sgt..pastu g pyramid...

blk tgk MAHARAJALAWAK..vote for JOZAN plsssss..

sj je letak pic ni..kat pdg kota baru ni..sj keluar dating mlm tu..aidil dah tido..
tinggal kat maktok..sian dia kena tinggai..
tp mama n abah beli pistol bubble kat aidil..
dah abis...nak tido..bye...

Rabu, 15 Jun 2011

Kursus

Salam 1 Malaysia,

Minggu ni minggu kursus..yeayyyy..sebab buleh pi lambat balik awai..yeayyy..
Isnin & Selasa kursus "Executive Development Program" tak de la best sgt tp input dia sgt positif la..
mmg menangkap la..ckp pasai leadership, pasai motivation, pasai professional..wah wah wah..mmg sgt hebat la..kelas pun kecik je..30org mmg sgt beri tumpuan la...
Arini and esok kursus yang terpaksa attend..kl tak nak attend kena tulis surat tunjuk sbb..arghhh tak pasai nak buat surat..attend je la...Kursus Lanjutan Kebakaran...berguna jugak actually...kl berlaku kecemasan kat umah..macammana nak buat kl tak dak ilmu??so kena la ambik tau ckit2 kan...paling ingat sekali td sorang anggota bomba tu ckp..nak pasai gril kat umah tu berpada2 la..jgn gril mati..nnti kl emergency susah..then kl nak lock umah tu takyah la sampai byk sgt..pikir pencuri satu, pikir kl kebakaran or kecemasan pun sama jugak...then renung2 kan dan selamat beramal....

Sabtu, 11 Jun 2011

kisah Aidil




Aidil sayang mama and abah ni..
Sgt suka buat keja umah..
Balik je dr Taska terus bukak tall unit ambik mop..
dah boring mop ambik lg penyapu...
dah tak larat mama nak kata "jgn"...nak main jugak..
sampai berpeluh peluk la..naik muscle aihhh..
satgi dah boring tukar la pi ambik berus ke ape ke..
skrg ni pesyen nak main vacuum lak..masuk utility room ambik vacuum..
tp kl on je vacuum lari dok diam2..
aishhh ni la anak mama abah..
jgn sekarang je rajin, bila dah besar nnti kena rajin jugak ye good boy...

Ahad, 5 Jun 2011

budak baru belajar

hehe..sj je nak try..sblm ni asyik baca blog org je..nak try jugak buat blog sendiri..mmg terhegeh2 jugak la..